Názory študentov ekonomických fakúlt na vstup Slovenska do Európskej únie - Sudzina, František
Analýza názorov študentov ekonomických fakúlt na vstup Slovenska do EÚ v r. 2004, závislosť názorov od pohlavia, veľkosti domácností a kraja, z ktorého respondenti pochádzajú. Použitá bola jedno-, dvoj- a trojcestná analýza rozptylu. Porovnanie výsledkov analýzy s výsledkami z roku 2003.