Medzinárodný menový fond chronológia kľúčových aktivít MMF - Mokrý, Vladimír
Depresia svetovej ekonomiky a druhá svetová vojna ako bezprostredné príčiny založenia Medzinárodného menového fondu (MMF). Kľúčové aktivity MMF počas jeho pôsobenia od roku 1944 až do roku 2004.