Projektovanie výrobného systému v podniku Viena International, s.r.o. - Botka, Milan
Problematika návrhu výrobného systému. Analýza myšlienok návrhu výrobného systému v podniku Viena International, s.r.o. Firma Viena International, s.r.o. je pokračovateľom v tradícii výroby lisovacích nástrojov a strojných súčiastok v Turčianskom regióne. Účel projektovania výrobných systémov. Rozbor súčiastkovej základne. Koncepcia logistiky a výroby. Kapacitné prepočty. Vyrianty výrobných a skladových dispozícií. Simulácia výrobného systému. Simulačný model.