Vývoj rozhodujúcich makroekonomických ukazovateľov a komerčného poisťovníctva v krajinách V4 v rokoch 1995-2004 - Kafková, Eva
Vybrané makroekonomické agregáty ovplyvňujúce rozvoj poisťovníctva. Makroekonomické prostredie v SR od roku 1995. Vývoj HDP a inflácie. Problém nezamestnanosti. Mzdová regulácia. Vývoj nominálnej a reálnej mzdy. Vývoj úrokových mier. Pokračovanie v č. 9/2005.