Čo je e-Learning?
Výklad pojmu e-learning. E-learning ako jeden z najmodernejších trendov v metodike výučby a vzdelávanía. Prínosy e-learningu: Nová motivácia študujúcich. Nové výučbové materiály. Výhody e-learningu.