Demografická situácia a správanie rodín vz. verejná politika v SR - Filadelfiová, Jarmila
Charakteristika základných demografických procesov v porevolučnom období. Regionálne rozdiely v demografickom správaní. Pracovná aktivita a starostlivosť o rodinu. Ekonomická a sociálna situácia rodín. Demografické trendy v SR.