Ekonomická diverzita v Európe - Horská, Elena
Rozdiely v jednotlivých častiach Európy, ktoré by mal podnikateľ poznať a zohľadniť pri tvorbe stratégií so špecifickými črtami lokálneho trhu. Univerzálna globálna stratégia. Disparity v Európe. Hrubý domáci produkt a ekonomická diverzita. Ekonomika a jej vplyv na spotrebiteľa.