Oslobodenie od dane - Hlaváčová, Jana
Prehľad oslobodení podľa jednotlivých zákonov vydaných na Slovensku - zákon č. 222/2004 Z.z., č. 98/2004 Z.z., č. 104/2004 Z.z, č. 105/2004 Z.z., č. 106/2004 Z.z., č. 107/2004 Z.z., č. 595/2003 Z.z., č. 582/2004 Z.z. Stručná charakteristika zákonov.