Ekonomické aspekty vstupu SR do NATO - Petruf, Martin
Čo znamená pre krajinu členstvo v NATO. Bližší pohľad na ekonomické náklady a prínosy vstupu SR do NATO. Ekonomické dôsledky vstupu SR do NATO. A - Vplyv na veľkosť obranných výdavkov Slovenska. B - Vplyv aliančnej spolupráce krajín NATO. C - Vplyv na rozvoj hospodárskeho komplexu štátu.