Ekonomické aspekty zabezpečenia obrany SR - Kopecký, Gabriel
Ekonomické aspekty obrany sú veľmi dôležitým faktorom a nie sú vždy správne chápané. Potreba vyváženého rozdelenia všetkých zdrojov vo vnútri krajiny. Programy obrany spoločnosti, s ktorými súvisí rad programov analyzujúcich zdrojové potreby a navrhnutie optimálnej proporcionality pridelených zdrojov. Dve hlavné kategórie pre zabezpečenie obrany SR - prevádzkové a investičné.