Analýza spoločenských súvislostí absencie tvorivých subjektov v období nestálosti trhu práce - Tuma, Miroslav
Analýza nedostatku inovatívnosti zamestnancov v prostredí trhu práce. Produktivita zamestnancov. Nedostatky slovenského trhu práce: nízka vzdelanosť pracovnej sily, zlá orientácia a zastaralosť vzdelávania, nedostatočné pokrytie technických odborov. Podkladom pre inovačné myslenie je vzdelávanie.