Ekonomika komerčního pojišťovnictví prožíva neuralgický bod - Daňhel, Jaroslav
Svetové komerčné poisťovníctvo v súčasnej ekonomickej globalizačnej epoche prežíva dramatickú situáciu. Poistné trhy sú slabým článkom súčasných finančných trhov. Hlavné a dlhodobé príčiny problémového stavu sektora komerčného poisťovníctva.