Ako podnikať
Z obsahu: Slovenská Grafia sleduje výkonnosť od výroby po manažment. Štúdium, pracovný pomer, dohoda a zdravotné poistenie. Platenie poistného a európsky preukaz na zdravotné poistenie. Preukázanie pohľadávky na zvýšenie základného imania. Penále a DPH nahradil sankčný útok. Obchodný register funguje podľa jasných pravidiel.