Vrátí se nám investice do lidí? - Vodák, Jozef
Oddelenie ľudských zdrojov (human resource - HR) a financovanie oddelenia. Otázka návratnosti HR investícií. Rôzne prístupy k meraniu návratnosti investícií do ľudských zdrojov. Hodnotenie práce oddelenia ľudských zdrojov.