Etické kódexy a finančné inštitúcie - nebankové subjekty - Pilch, Ctibor, 1957-
Etický kódex asociácií a profesných združení pôsobiacich na finančnom trhu Slovenskej republiky. Kódex etiky členov Asociácie správcovských spoločností. Propagácia produktov a rozptýlenie rizika v kódexe. Zásady uplatňované voči podielnikom a akcionárom investičných fondov. Ochrana investora v súvislosti so zachovaním mlčanlivosti. Kódex etiky člena Asociácie obchodníkov s cennými papiermi. Kódexy etiky v poisťovníctve. Kódex etiky maklérov vpoisťovníctve. Etický kódex finančného kontrolóra.