Role benchmarkingu při neustálém zlepšování a zvyšování výkonnosti - Friedel, Libor
Prístupy k zlepšovaniu a zvýšovaniu výkonnosti vo firme. Rôzne typy benchmarkingu. Grafická štruktúra benchmerkingu. Štvorfázový model benchmarkingu využívaný českou spoločnosťou pre kvalitu.