IAS/IFRS - Požadavky na zveřejňování - Hruška, Vladimír
Povinne zverejňované informácie v medzinárodných účtovných štandardoch (IAS) a medzinárodných štandardoch účtovného výkazníctva (IFRS). Obsah kompletnej sady výkazov účtovnej závierky. Informácie poskytované v účtovnej závierke. Prvé prijatie IFRS: porovnanie informácií minimálne za jeden rok, vysvetlenie prechodu na IAS/IFRS, porovnanie vlastného kapitálu, ziskov a strát, použitie fair value (reálnej hodnoty) ako východzieho ocenenia, účtovné výkazníctvo.