Aplikácia metódy samohodnotenia podľa ISO 9004:2000 v DECOM Slovakia, spol.sr.o., Trnava - Paulová, Iveta
Prvotný projekt aplikácie metódy samohodnotenia podľa ISO 9004: 2000 v DECOM Slovakia. Metóda pravidelného vyhodnocovania vlastných výkonov. Definícia samohodnotenia, význam samohodnotenia. Metóda a výsledky projektu.