Spolehlivost v praxi podnikového řízení - Flegl, Radim
Spoľahlivosť technických systémov - výrobkov, výrobných zariadení a strojov. Spoľahlivosť podnikových procesov. Spoľahlivosť dodávky zákazníkovi. Poruchy procesov. Metódy hodnotenia spoľahlivosti procesov. Hodnotenie spoľahlivosti opakovaných procesov.