Čo je to priemyselný park
Pojem "priemyselný park". Hlavné charakteristiky priemyselného parku. Spoločná vybavenosť priemyselného parku. Štandardné služby poskytované nezávisle od významu a typu parku. Nadštandardné služby, poskytované hlavne vo významnejších parkoch s väčším počtom usadených firiem (parky celoštátneho a medzinárodného významu).