Spoločenská zodpovednosť národnej metrologickej inštitúcie za meranie - Nemečková, Anna
Poslanie a úlohy národnej metrologickej inštitúcie. Jednotnosť a správnosť merania. Medzinárodné zabezpečovanie jednotnosti a správnosti merania. Komerčná metrológia.