Sily podporujúce inovácie - Tureková, Helena
Hľadanie možnosti ovplyvňovania budúcnosti organizácií prostredníctvom vytvárania inovatívneho organizačného prostredia. Takéto prostredie sa vyznačuje nastavením ľudí na zmeny, pripravenosťou na vnímanie síl, ktoré podporujú vznik nového a tiež poznaním bariér, ktoré je potrebné prekonávať. Pohľad na tri zjavné bariéry, ktoré bránia zapojeniu pracovníkov do inovačných procesov. Mapa síl - Sily podporujúce inovácie: tvorivé tímy, poznávanie, pochopenia, znalosti, tvorivé myslenie, prekonávanie strachu, emocionálna odolnosť.