Hodnotenie prínosov investícií do informačných systémov a ich vnímanie manažérmi priemyselných podnikov - Fečová, Lýdia
Výber informačného systému. Riadenie organizačnej výkonnosti - CPM (Corporate performance management). Systémy ERP a CRM. Výskum názorov manažérov priemyselných podnikov na tému prínosov investícií do informačných systémov.