Outsourcing - možná cesta k znižovaniu nákladov vo firme - Potkány, Marek
Oblasti využitia outsourcingu. Možnosti využitia outsourcingu v jednotlivých podnikových oblastiach. Využitie služieb outsourcingu na Slovensku v oblasti IT (zdroj: www.hnonline.sk). Prínos využitia outsourcingu.