Produktívny a pragmatický sebamanažment podnikateľa (o tom ako byť aktívny a nezabiť sa - alebo čerpajte zdroje energie z efektívneho relaxu) - Burák, Emil
Doporučenia čitateľom z radov podnikateľov o tom ako byť aktívny a nezabiť sa. Relax podnikateľa. Učiť sa umeniu oddychovať. Pohoda (wellness) - nový životný štýl a spôsob života prehlbujúci spokojnosť a pohodu. Pragmatický sebamanažment. Závery z výskumu odborníkov a základné pomôcky personálnych psychológov.