Faktory dopytu po biopotravinách a postoje spotrebiteľa - Kretter, Anton
Biopotraviny a dopyt po nich na slovenskom trhu. Špecifické faktory ovplyvňujúce dopyt po biopotravinách: cena biopotravín, dostupnosť predajne s biopotravinami, stravovacie návyky spotrebiteľov, dôvera v biopotraviny, motivácia kúpy biopotravín, informácie o biopotravinách. Účinné aktivovanie týchto faktorov v smere kúpy biopotravín je podmienené využívaním marketingových nástrojov výrobkovej, cenovej, distribučnej a predovšetkým komunikačnej politiky.