Zvyšovanie produktivity práce a zlepšovanie technických vlastností výrobkov pri ich vývoji a inovácii - Miklušák, Jaroslav
Zvyšovanie technickej úrovne výrobkov prostredníctvom simulačných nástrojov, ktoré využívajú existujúce 3D digitálne dáta, napr. pre analýzu pomocou FEM - Finite elemement method, dynamického, či kinematického správania. Výhody simulácií. Spájanie CAD/CAM systémov so systémami na simulácie.