Vývoj a stav leasingu v Slovenskej republike - Pilch, Ctibor, 1957-
História leasingu ako zdroja dlhodobého financovania investícií. Vývoj objemu leasingu od roku 1994 do roku 2004. Štruktúra financovania hnuteľných predmetov v roku 2004. Súčasná právna úprava leasingu v podmienkach Slovenskej republiky. Odpisovanie predmetu leasingu. Odpisovanie technického zhodnotenia. Predčasné ukončenie leasingovej zmluvy a zmena pri uznávaní nájomného do daňových výdavkov. Postúpenie zmlúv o finančnom prenájme.