Rizikový a rozvojový kapitál na Slovensku - Trúchly, Peter
Nedostatočné využívanie rizikového financovania pri saturovaní potrieb podnikov na Slovensku. Vznik a základné ciele Slovenskej asociácie rizikového kapitálu (Slovak Venture Capital and Private Equity Association, Slovca) Zakladajúci členovia. Hlavné dôvody slabého využívania rizikového kapitálu.