K technickej a fundamentálnej analýze cenných papierov - Kováčová, Monika
Pohľad na vývoj metód a nástrojov, pomocou ktorých sa analyzujú cenné papiere. Fundamentálne analýzy. Úrovne podrobného skúmania a odhaľovania kurzotvorných faktorov. Typické znaky a hlavné ciele fundamentálnej analýzy. Najdôležitejšie metódy, ktoré využíva pre tvorbu prognóz. Finančné výkazy ako základný nástroj fundamentalistov.