Štátne cenné papiere a obchodovanie s nimi v podmienkach SR - Pilch, Ctibor, 1957-
Prehľad subjektov pôsobiacich na primárnom trhu štátnych cenných papierov. Cena štátnych cenných papierov na primárnom trhu. Priebeh obchodovania na primárnom trhu. Oznámenie o emisii. Vypísanie emisie.Rezervácia primárneho nákupu. Platba za štátne cenné papiere nakúpené na primárnom trhu. Prevod štátnych cenných papierov.