Nové usmernenie MF SR k zákonu o dani z príjmov - Borodovčák, Michal
Od 1. 1. 2004 nadobudol účinnosť nový zákon č. 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Nie všetky ustanovenia tohto zákona sú jednoznačné. Usmernenie MF č. 009465/2005-72 k tomuto zákonu podáva ozrejmenie postupu daňovníkov daní z príjmov pri aplikácii týchto ustanovení pri vyčíslení základu dane z príjmov za zdaňovacie obdobie roku 2005, prípadne ďalšieho zdaňovacieho obdobia.