Internetové peniaze - nie až taká ďaleká budúcnosť? - Zváč, Róbert
Internet ako úplne nová forma peňazí. Začiatky internetu. Budúcnosť internetu jeho potencia nahradiť peniaze. Vybavenie domácností SR informačnými technológiami. Dôvody, prečo nemajú ľudia doma internet.