Ekonomická univerzita v Bratislave - Sršňová, Anna
Rozhovor s rektorom Ekonomickej univerzity v Bratislave Ing. Vojtechom Kollárom. Informácie o rôznych formách štúdia na univerzite, nových študijných programoch, vedecko-výskumnej činnosti, medzinárodnej spolupráci v rámci Európskej únie, evalvácii vysokých škôl v SR Európskou asociáciou univerzít (EUA). Na záver pripomienka 65. výročia vzniku Vysokej obchodnej školy - predchodkyne Ekonomickej univerzity.