Au revoir - Hinková-Dibarborová, Andrea
Predajne francúzskej spoločnosti Carrefour v Česku, na Slovensku i na Taiwane prevzala britská spoločnosť Tesco. Tesco posilní svoje absolutórium na slovenskom trhu. Carrefour posilňuje v Taliansku, Číne a v Rumunsku.