Uplatnenie controllingu kvality v podnikovej praxi - Šatanová, Anna
Spojenie dvoch koncepcií: controllingu a manažérstva kvality, ktoré spolu vytvárajú novú koncepciu controllingu kvality. Vymedzenie podstaty controllingu kvality. Porovnanie tradičného a nového chápania nákladov na kvalitu. Uplatnenie koncepcie controllingu kvality v praxi.