Modelová zmluva OECD a jej vplyv na zdanenie príjmov SR - Borčíková, Jana
Najdôležitejšie články Modelovej zmluvy OECD, z ktorej vychádzajú zmluvy o zamedzení dvojitého zdanenia. a jej vplyv na zdanenie príjmov. Vznik daňovej povinnosti. Dvojité zdanenie a jeho riešenie. Význam a obsah Modelovej zmluvy OECD. Daňová rezidencia. Ilustračné príklady.