V írsku rastie napätie na trhu práce
Budúcnosť otvoreného pracovného trhu v Írsku. Nízko kvalifikovaní robotníci sa cítia byť ohrození lacnou pracovnou silou z východnej Európy. Nedostatok vysoko kvalifikovanej pracovnej sily. Nezamestnanosť na rovnakej úrovni.