Medzinárodné audítorské štandardy ISA 500 - Audítorské dôkazy - Válová, Dagmar
Problematiku audítorských dôkazov rieši vo všeobecnosti štandard ISA 500 - Audítorské dôkazy, špecifickým oblastiam sa venujú štandardy z radu ISA 500. Koncept audítorských dôkazov. Dostatočné a vhodné audítorské dôkazy. Použitie tvrdení pri získavaní audítorských dôkazov. Audítorské postupy na získanie audítorských dôkazov. Príklady.