Kvalita rozvoja ľudí - jeden z predpokladov úspechu firmy - Vodák, Jozef
Vyjadrenie stratégie podniku pomocou metodiky Balanced Scorecard. Vyhodnocovanie efektívnosti investícií do rozvoja potenciálu ľudí na dosahovanie vízie podniku. Príprava ľudských zdrojov. Analýza potrieb. Vyhodnocovanie prínosov vzdelávania.