Hráči českého internetového trhu - Iliev, Vladimír
E-obchod v Českej republike. Najväčší lídri internetového maloobchodného predaja : Internet Mall, Internet Shops a Obchodní-dům. Aké produkty ponúkajú a aké sú ich tržby. Trendy v nakupovaní cez internet.