Nezávislost versus odpovědnost Evropské centrální banky - existuje řešení? - Kvizda, Martin
Analýza nezávislosti národných centrálnych bánk krajín EÚ v kontexte ESCB. Analýza nezávislosti a zodpovednosti ECB. Štruktúra inštitúcií eurozóny. Legitimita politiky ECB. Kritika súčasnej štruktúry ESCB.