Vazba mezi právem, ekonomií a hospodářstvím - Bortel, Lukáš
Spoločné základy a črty práva a ekonómie. Právo ako normativný systém. Flexibilia common law systému (anglosaský systém). Vplyv ekonomickej integrácie na právo. Ekonomická analýza práva. Analýza právnej regulácie.