Budoucnost ekonomického hodnocení investic - Stehlík, Antonín
Aktuálna problematika v investičnom rozhodovaní z hľadiska ako českej tak i svetovej ekonomiky. Charakteristika podnikových investícií. Vývojové tendencie v teorii hodnotenia investícií. Kritériá investičného rozhodovania. Motivácia k cene opcie. Potenciál reálnych opcií.