Chuť fúzovat v bankovním sektoru roste - Závitkovský, Pavel
Počet fúzií a akvizícií medzi bankami v minulom roku stúpol o štvrtinu v porovnaní s rokom predchádzajúcim a apetít k fúziám rastie. Podiel na fúziách a akvizíciách v súkromnom bankovom sektore podľa regiónov (Európa, Severná Amerika, Azia-Pacifik, Afrika, Južná Amerika). Banky sa sústreďujú na organický rast, postupný rozvoj je stále dôležitejší.