Slovenskí farmári na trhu Európskej únie - Petričková, Eva
Platby trhových cien za kvalitné potraviny. Spôsoby na dosiahnutie zvýšenia príjmu farmárov v otvorenom trhovom prostredí EÚ. Nákup pšenice v SR v rokoch 2004 a 2005. Priemerné ceny pšenice vo vybraných krajinách EÚ v roku 2004.