Rizikový kapitál (private equity) - Sato, Alexej
Charakteristika rizikového kapitálu. Rizikový kapitál ako partner podniku. Forma rizikového kapitálu. Porovnanie rizikového kapitálu s inými zdrojmi financovania. Investičné zameranie a finančné zdroje rizikového kapitálu. Príprava vstupu rizikového kapitálu.