IT podpora Basel II : nutnost, nebo příležitost k vyšší efektivitě ? - Železník, Petr
Pravidlá Basel II - súbor doporučení v oblasti riadenia bankových rizík dohodnutý na medzinárodnej úrovni a podporený doporučením Európskej komisie. Tri základné požiadavky na banky. Ako Basel II ovplyvní bankové procesy. Požiadavky na IT nástroje. Basel II vo svete a v ČR.