Český pojistný trh v roce 2004 ve srovnání s ostatním světem - Mádr, Ivo
Štatistické porovnanie českého poistného trhu v roku 2004 s ostatnými krajinami sveta. Celkové predpísané poistné (CPP). Predpísané poistné - životné poistenie (PPŽP). Predpísané poistné - neživotné poistenie (PPNP). Prepoistenosť. Podiel CPP na HDP.