Rozvojové předpoklady maďarských regionů v EU - Abrhám, Josef
Vyhodnotenie konkurenčnej pozície maďarských regiónov na základe analýzy vonkajších a vnútorných rastových stimulov. Charakteristické trendy vo vývoji regionálnej diferenciácie Maďarska.